INFÓPAKK

Ez itt az „INFO-PACK”

Az alábbiakban tájékoztatni szeretnénk a közelgő 10. Kárpát-medencei Nyári Egyetemmel kapcsolatos információkról, utazásról, helyszínekről mielőtt útra kelnél. Találsz információkat a szállásról, útvonalakról, utazásilehetőségekről, a programról, illetve arról is, hogy kihez fordulhatsz ha mindez nem elég. :-)

A rendezvény helyszíne a Partiumi Keresztény Egyetem, címe: Nagyvárad (Oradea), Primariei utca 36.

A szállás az egyetemhez tartozó Arany János Kollégiumban lesz, amely szintén a Primariei utca 36. alatt található. A kollégium 2-3, illetve 4 ágyas szobákkal rendelkezik. Ágynemű természetesen lesz, így nem kell hálózsákot hozni, csak ha valaki plüss maci helyett szeretné használni. :)

A kollégium, illetve a rendezvény szombat du. 14 órakor nyitja kapuit. A hivatalos megnyitóra vasárnap 15.30 perctől kerül sor (vigyázat egy perccel sem később :D ) a Partiumi Keresztény Egyetemen.

 

A helyszín megközelítése:

Vonattal való érkezés esetén:

  • villamossal: az állomás elől az 1R, vagy 3R villamosra kell felülni és a Simion Barnutiu II (Universitatea Partium) nevű megállónál kell leszállni, amely pont az egyetem előtt található. Bővebb infók: http://www.otlra.ro/szallitasihalozat/villamosok/terkep
  • taxival: az 1. pontnál megadott címre kell érkezni, az állomás előtt található taxi parkoló.

Autóbusz állomásra (Razboieni utca 81.) való érkezés esetén:

  • A 10-es busszal az Autogara dus megállóból kell indulni és a P. Unirii 2  megállónál kell leszállni, mely a főtéren található, és onnan a Primariei utcán kb. 250 m sétálva érkezünk el az egyetemhez. Bővebb infók: http://www.otlra.ro/szallitasihalozat/autobuszok/vonalak/10/jovet/2405
  • taxival: az 1. pontnál megadott címre kell érkezni, az autóbusz állomás előtt található taxi parkoló.

Tekintve, hogy egy verespataki kirándulásra is sor kerül (http://hu.wikipedia.org/wiki/Verespatak ), javasoljuk, hogy mindenki hozzon magával túrázó cipőt/bakancsot is, vagy legalábbis a lányoknak javasoljuk, hogy a topánkák mellé csomagoljanak egy sportosabb „csukát” is.

Ha megérkezéskor bármi fennakadás lenne – SOS szervezői telefonszám: 0746-468.963, 0752-243.537

A jó kedv kötelező, lumpolás nincs.

Ha bármi más szükséges infó kimaradt volna, írj nekünk és megpróbálunk válaszolni.

 

Jó utat, találkozunk Nagyváradon.

A szervezők